Gaziev wil botten van Bigi Boi breken

2 February 2024

Comments: 0

‘’Mijn twee afgelopen gevechten waren in Las Vegas en beide eindigden slecht voor mijn tegenstanders’’. ‘’Ik zal heel blij zijn als ik dit kan voortzetten en paar botten van jou kan breken, Bigi’’, schrijft Shamil Gaziev op zijn Instagram. Op 2 maart neemt Jairzinho ‘Bigi Boi’ Rozenstruik het in Las Vegas op tegen de Russische vechter tijdens het UFC Vegas 87 evenement.

De Surinaamse UFC-vechter stond voor het laatst in mei 2023 in de octagon en hoopt zo snel mogelijk weer in actie te komen. Met een indrukwekkende staat van dienst in het zwaargewicht, staat hij bekend om zijn krachtige knock-outs en technische vaardigheden in de ring.

Rozenstruik heeft zich snel opgewerkt binnen de UFC en heeft gevochten tegen enkele van de topvechters in zijn divisie. Zijn vermogen om een gevecht met één stoot te beëindigen maakt hem een geduchte tegenstander voor iedereen in de zwaargewichtklasse. Met een achtergrond in verschillende vechtsporten, brengt Gaziev een unieke set van vaardigheden naar de octagon.

Zijn snelheid en behendigheid, gecombineerd met zijn kracht, maken hem een interessante uitdaging voor Rozenstruik. Gaziev’s opmars in de UFC is opmerkelijk en hij wordt gezien als een potentiële toekomstige kampioen in de zwaargewichtklasse. De confrontatie tussen Jairzinho Rozenstruik en Shamil Gaziev belooft een spannende strijd te worden in de zwaargewichtdivisie van de UFC.

Bron: Keynews