Ismay van Wilgen Sporthal drie weken dicht

16 February 2024

Comments: 0

De Ismay van Wilgen Sporthal zal tussen 19 februari en 10 maart gesloten zijn voor het publiek. In een schrijven aan belanghebbenden wordt aangegeven dat er reparatiewerkzaamheden aan de speelvloer zullen worden uitgevoerd.

Met name de Surinaamse Basketbalassociatie en de Surinaamse Volleybalbond maken gebruik van de sporthal voor hun competitiewedstrijden. Het lijkt er niet op dat bij het uitzetten van de competitie al bekend was dat de sporthal tijdelijk dicht zou gaan. Immers, de hele competitie, met 1 augustus als voorgenomen laatste speeldag, werd uitgezet.

Het schrijven over de sluiting van de accommodatie is gedateerd 14 februari. Het is daardoor nog niet duidelijk hoe het SBA-bestuur met deze situatie omgaat en of er eventueel naar andere locaties zal worden uitgeweken. Indien dat niet het geval zal zijn, betekent het voor de SBA dat haar competitie, die nog geen twee weken terug is gestart, drie weken zal stilliggen. Op basis van de competitielijst zal door de sluiting van ‘Ismay’ de SBA twaalf speeldagen en 48 wedstrijden opnieuw moeten inplannen, inclusief de start van de vrouwencompetitie, die was opgebracht voor 10 maart.

Bron: DWT