Nacional boekt eerste zege

2 February 2024

Comments: 0

Na twee nederlagen heeft Nacional zondag eindelijk haar eerste zege geboekt in de eerste klasse competitie van de Meerzorg Sport Bond.

Na een 1-1 ruststand, werd het 3-1 voor Nacional. Vikash Mahabier was van grote waarde voor de winnaar met twee doelpunten, terwijl ook Aryan Totasing het net vond voor de winnende ploeg. Hesqey Tjokropawiro wist het net te vinden voor Real Peperpot.

Didio Deel wist maar liefst vier keer te scoren voor de winnende ploeg, terwijl Humphry Sital een keer het net vond. Ivano Tolie wist met een doelpunt de eer te redden voor New Generation. Ook Woodlawn deed goede zaken en wist met 5-1 te winnen van JVV. Miquel Becker schoot twee keer raak, terwijl Furgil Korendam,

Verginio Palies en Justin Seumba elk een keer trefzeker waren. In de wedstrijd Phoenix tegen Jong Excelsior viel er maar een doelpunt. Ritesh Ramdin bezorgde met een rake vrije trap de belangrijke zege voor Jong Excelsior, die de huidige semikampioen is. Sinabo staat momenteel aan kop met 9 punten uit 3 duels, terwijl Phoenix ook 9 punten heeft, maar uit 4 wedstrijden. Woodlawn heeft 7 punten uit 4 wedstrijden, Jong Excelsior 6 punten uit 2 wedstrijden, Real Peperpot 4 punten uit 3 duels, GWU heeft 3 punten uit 2 duels.

Bron: Keynews