Rozenstruik gaat voor snelle knock-out tegen Gaziev

27 February 2024

Comments: 0

‘’Ik prefereer om dit gevecht snel af te ronden, maar we zullen kijken wat het wordt’’, zegt Jairzinho ‘Bigi Boy’ Rozenstruik in een interview in aanloop naar zijn UFC-gevecht tegen Shamil Gaziev. Dit gevecht zal plaatsvinden op 2 maart in Las Vegas tijdens het UFC Vegas 87 evenement.

De Surinaamse UFC-vechter zegt dat zijn gevecht dit keer beter en groter zal zijn en dat hij deze strijd wil winnen, zodat hij kan klimmen op de UFC-rankings en in aanmerking kan komen voor een titelgevecht. Bigi Boi zegt verder dat Gaziev een goed record heeft in de UFC en de Rus zal zeker proberen om dit voort te zetten. Hij is goed voorbereid en is klaar voor de strijd. ‘’Het zal spannend worden’’.

De Surinaamse UFC-vechter stond voor het laatst in mei 2023 in de octagon en hoopt zo snel mogelijk weer in actie te komen. Rozenstruik is een bekende naam in de UFC-wereld en maakt zijn comeback na een verlies tegen Jailton Almeida in mei 2023. Rozenstruik heeft zich snel opgewerkt binnen de UFC en heeft gevochten tegen enkele van de topvechters in zijn divisie. Zijn vermogen om een gevecht met één stoot te beëindigen maakt hem een geduchte tegenstander voor iedereen in de zwaargewichtklasse.

Shamil Gaziev, een opkomende ster in de UFC, heeft zichzelf bewezen als een veelbelovende vechter in de zwaargewicht divisie. Met een achtergrond in verschillende vechtsporten, brengt Gaziev een unieke set van vaardigheden naar de octagon.

Zijn snelheid en behendigheid, gecombineerd met zijn kracht, maken hem een interessante uitdaging voor Rozenstruik.

Bron: Keynews