Bigi Boi wint middels TKO van Rus Gaziev

3 March 2024

Comments: 0

Jairzinho ‘Bigi Boy’ Rozenstruik heeft zaterdag tijdens het UFC 87 evenement in Las Vegas middels een TKO gewonnen van de Rus Shamil Gaziev, die na de vierde ronde moest opgeven, omdat hij keihard door de Surinamer werd geraakt aan zijn rechteroog. Hij kon niet meer goed zien, waardoor de referee besloot om de partij te beëindigen.

Beide vechters begonnen voorzichtig aan het gevecht, maar op een gegeven moment raakte de Surinaamse UFC-vechter de Rus keihard in het gezicht, waardoor de neus van Gazie begon te bloeden. De Rus kwam sterk terug en wist op een gegeven moment Rozenstruik op de mat te krijgen. Gaziev wist een paar vuistslagen te geven aan zijn tegenstander, maar de tijd was aan de zijde van Bigi Boy, die deze ronde overleefde. De tweede ronde kende weinig hoogtepunten, waarbij beide heel voorzichtig waren in de octagon.

In de derde ronde was de Surinamer veel agressiever en legde daar de basis van zijn overwinning. Rozenstruik wist een aantal rake vuistslagen te geven aan zijn tegenstander, die nog erger begon te bloeden. Gaziev leek moe, maar Rozenstruik verzuimde zijn tegenstander te vloeren in deze ronde. In de volgende ronde was Rozenstruik oppermachtig. Gaziev had heel veel moeite en kon niet goed bewegen in de octagon. Hij leek moe. Rozenstruik maakte er goed gebruik van en gaf een aantal vuistslagen op het gezicht van de Rus, die na deze ronde opgaf.

Bigi Boi was na het gevecht heel tevreden met de zege. Hij haalde aan dat hij beloond is naar hard werken. Hij zal nu een stapje terug doen om te evalueren en te herstellen. De Surinaamse UFC-vechter aast om in juli of augustus weer in de octagon te staan en voor hem maakt niet uit wie de volgende tegenstander zal zijn. Hij is klaar voor iedereen.