Elf atleten naar IFBB Elite Pro Roger Boyce World Cup Barbados

21 March 2024

Comments: 0

Suriname zal van 8 tot en met 12 mei met maar liefst twaalf atleten afreizen naar Barbados om deel te nemen aan de International Fitness and Bodybuilding Federation Elite Pro Roger Boyce World Cup bodybuilding en fitness wedstrijden.

Aan de professionele wedstrijden doen mee Fabian Wehl, Soepe Koese, Jermain Karg, Eddy Wilson en Randall Haakmat. En bij de amateurwedstrijden zullen Anthony Nekrui, Charelle Meyer, Rudolph Getrouw, Chayenne Madretsma, Vanessa Henery- Forster en Raphael Kromokarijo Suriname vertegenwoordigen.

Vorig jaar won Eddy Wilson de Roger Boyce World Cup voor de tweede achtereenvolgende keer.

Het is de eerste keer dat Suriname met maar liefst vijf pro’s en zes amateurs deelneemt aan een dergelijke prestigieuze wedstrijd. Gelet op de resultaten van voorgaande jaren verwacht SBWB-voorzitter Earnie Eenig dat onze atleten het historisch goed zullen doen. Zowel de amateurs als de profs zijn volop in training en erop gebrand ons land waardig uit te dragen.

Het bestuur en de atleten hopen dan ook dat via eigen inzet en onder andere sponsoraanvragen voldoende middelen beschikbaar zijn om deze historisch grote afvaardiging naar de IFBB Elite Pro Roger Boyce World Cup mogelijk te maken.

De atleten deelnamelijst IFBB Elite Pro Roger Boyce World Cup

 

Amateurs

Anthony Nekrui – Bodybuilding

Charelle Meyer – Bikini Fitness

Rudolph Getrouw – Classic Physique

Chayenne Madretsma – Bikini Fitness

Vanessa Henery- Forster – Wellness Fitness

Raphael Kromokarijo – Men’s Physique

 

Pro’s

Eddy Wilson – Bodybuilding

Jermain Karg – Bodybuilding

Fabian Wehl – Bodybuilding

Soepe Koese – Bodybuilding

Randall Haakmat – Classic Physique