Jivan Jotie wint van Livorno in finaleronde LSO

4 March 2024

De finaleronde van de voetbalcompetitie bij de Livorno Sportorganisatie (LSO) is  van start gegaan. De winnaar van de algemene ronde, SV Livorno, moest  haar meerdere erkennen in Jivan Jotie. De ruststand was 0-0. In de 62ste minuut scoorde Doriano Bodjie de openingstreffer voor Jivan Jotie (1-0). Vijf minuten hierna maakte Rejerdo Naana de 2-0 namens Jivan Jotie. In de 81ste minuut kon Christopher Hall de stand reduceren naar 2-1 voor Livorno. Hierna werd er niet meer gescoord. Rode kaarten van waren voor Jason Hensen (Livorno) en Donovan Pinas (Jivan Jotie). Beide heren kregen 2x geel.

In de andere wedstrijd speelden Hindboys en Langu 1-1 gelijk. In de eerste helft nam Langu een 1-0 voorsprong via Shaggy Finkie, die een strafschop benutte. Hindboys kon in de tweede helft gelijkmaken via Jimmenay Kolenstein. Bij Langu kreeg Shaggy Finkie de rode kaart (2x geel).