Surinaams international Shiloh ’t Zand wint KKD Beste Talent schild van de derde periode

18 March 2024

Comments: 0

Surinaams international Shiloh ’t Zand wint KKD Beste Talent schild van de derde periode. De ontwikkeling van Shiloh ‘t Zand in de Keuken Kampioen Divisie blijft niet onopgemerkt.
De aanvallende middenvelder is namelijk uitgeroepen tot beste Talent van de derde periode. De Feyenoordhuurling speelt dit seizoen voor FC Dordrecht en eerder deze week kon hij ook al rekenen op een plek in de voorselectie van Suriname.

‘T Zand begon dit seizoen nog moeizaam omdat hij moest wennen aan de stap van Feyenoord Onder 21 naar de Keuken Kampioen Divisie. De 20-jarige middenvelder is inmiddels aardig in vorm en scoorde recent nog mooie doelpunten. Inmiddels staat de teller op zeven doelpunten en drie assists na 28 wedstrijden in de competitie. De Feyenoordhuurling kan zich daar wel in vinden. “Dat hoor ik wel vaker, ook hier binnen de club. Maar ik denk wel dat ik mijn eigen speelstijl heb. Het is natuurlijk mooi om met zo’n goede speler vergeleken te worden. Af en toe heb ik met hem getraind. Het is wel vergelijkbaar, maar ik denk dat ik misschien op het aanvallende gedeelte iets verder ben, omdat ik in het verleden echt aanvaller ben geweest’’.

“Alleen maar positiviteit’’, begint trainer Michele Santoni tegenover RTV Dordrecht als hij zijn talent moet beschrijven. “Het is voor de hele club een fantastische prestatie en hij is daar onderdeel van. Hij laat elke dag zien dat hij steeds meer stappen maakt en steeds bepalender is. Ik vind hem tegen FC Eindhoven echt één van de betere op het veld. Hij leert ook steeds meer wat het betekent om te verdedigen. Het is een jongen die hard werkt en deze stap naar Dordrecht had hij echt nodig om te begrijpen wat topsport betekent’’.