Menzo blij met keuze Vaessen

4 April 2024

Comments: 0

Stanley Menzo is zeer tevreden met de keuze van Etienne Vaessen om voor Suriname uit te komen. De keeper van RKC maakt de switch van nationaliteit die door zijn opa mogelijk is.

Zelf werd Vaessen in Nederland geboren, maar hij is alsnog speelgerechtigd voor Suriname. ‘’Elke kwaliteitsspeler is natuurlijk welkom voor ons’’, vertelt Menzo aan ESPN over de keuze van Vaessen. ‘’Er gaat nog een hele procedure aan vooraf voordat hij zijn paspoort heeft, maar als het zover is, is de kans groot dat ik hem ga oproepen’’. Vaessen is speelgerechtigd voor Suriname doordat zijn opa in Paramaribo is geboren.

Hiermee krijgt Menzo opeens de keus tussen twee keepers. ‘’Warner is onze meest ervaren keeper. Daarnaast hebben we nog een paar jonge talentvolle keepers. Etienne is een hele goede Eredivisiekeeper en misschien zit er voor hem wel meer in. Dan hoef ik er niet over na te denken of ik hem ga selecteren. Maar nogmaals, laten we eerst de procedure afwachten’’. Zelf was Vaessen tegen het Brabants Dagblad duidelijk over zijn overstap.